Kennisplatform voor noord holland

Rotaryclub Schagen ondersteunt goede doelen

Geplaatst op 25 november 2020
Rotaryclub Schagen Amaryllisbollen

In december 2016 is Rotaryclub Schagen gestart met de verkoop van Amaryllisbollen. Met de opbrengst van de verkoop ondersteunt de Rotaryclub goede doelen, voornamelijk in Schagen en omgeving. In 2016 is de opbrengst gebruikt ter ondersteuning van de bouw van het Hospice in Schagen.

Bewust werd gekozen voor een actie rond de feestdagen waardoor veel bollen, verpakt in een feestelijke cadeauverpakking compleet met pot en aarde, een weg vonden naar de huiskamers. Daarnaast hebben veel bedrijven van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Amaryllisbollen aan te bieden als relatiegeschenk.

Ten aanzien van deze actie is 2020 een jubileumjaar en Rotaryclub Schagen wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De opbrengst zal net als in het 1e jaar ten gunste komen van het hospice in Schagen.

In voorgaande jaren konden de cadeauverpakkingen, met daarin de bollen in verschillende kleuren, worden uitgestald op de kraampjes voor Mulder Optiek aan de Gedempte Gracht in Schagen. Door leden van de Rotaryclub werd het winkelend publiek enthousiast gemaakt om de actie te ondersteunen en werden veel bollen verkocht.

Als gevolg van Covid-19 acht Rotaryclub Schagen het niet gepast om ook dit jaar de bollen in de losse verkoop op straat aan te bieden. Om een bestelling te plaatsen verzoeken wij u om een email te sturen naar een van de hieronder aangegeven mailadressen, bij voorkeur vóór maandag 7 december.

De Amaryllisbollen worden aangeboden in 3 kleuren, rood, wit of rood/wit gestreept. De bollen zitten in een cadeauverpakking, incl. pot en een tablet potgrond. De prijs per verpakking is 10 euro.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: