Kennisplatform voor noord holland

Van spatscherm naar window of opportunity

Geplaatst op 11 mei 2020

De afgelopen dagen was de creatieve oplossing om veilig uit eten te gaan in je eigen quarantainekas van Mediametic trending. Logisch! Want wat een leuk antwoord op het coronavraagstuk en hoe heerlijk is het om weer ouderwets en vooral veilig uit eten te gaan.

Helaas is deze oplossing niet voor iedere horecaondernemer weggelegd. Wat wél voor iedere restauranthouder die zijn gasten een veilige en aangename omgeving wil bieden is weggelegd, zijn de mooie en effectieve coronaproof afscheidingen die IPHORA voor het populaire restaurant Novels in Zaandam produceerde.

Bij IPHORA stroomden al vanaf de eerste dag van de intelligente lockdown de vragen naar slimme oplossingen voor restaurants binnen. Op dat moment was er nog veel onzekerheid over het virus zelf, wat de opties voor de horeca zouden zijn en vooral over welke termijn het ging. Dit gaf de creatieve geesten van IPHORA tijd om over een oplossing na te denken die veilig, flexibel en vooral ook kostentechnisch interessant is. En over een oplossing die mooi is, want ondanks het feit dat veiligheid voorop staat, is uit eten gaan een kwestie van beleving en het prikkelen van de zinnen. Mensen die uit eten gaan willen niet tegen een kunststof spatscherm aankijken, maar in een prettige ambiance hun zintuigen laten prikkelen. Met lekker eten, sfeer en gezelligheid.

Samen met Novels en Debstyles interieurstyling ontwikkelde IPHORA een flexibele oplossing die veilig is, voldoet aan de regels én die esthetisch verantwoord is. De glazen coronaramen van IPHORA zijn gemaakt van 6 mm gelaagd glas met een frame van staal. Het voordeel van deze oplossing is de eenvoud van de constructie, die snel te realiseren is. De ramen worden zo geplaatst dat ze in de breedte en in de hoogte voorbij de tafels lopen, waardoor ze zowel de gasten als het bedienend personeel beschermen. Bovendien dragen ze door hun fraaie ontwerp bij aan de beleving die het restaurant biedt. Zo blijft uit eten dezelfde gezellige avond uit die het was voor het coronatijdperk.

Het wachten is nu op 1 juni wanneer Novels er in ieder geval klaar voor is om zijn gasten weer met open armen op gepaste afstand te ontvangen! Wilt u ook op 1 juni uw deuren openen en uw gasten een veilige en sfeervolle omgeving bieden, neem dan contact met IPHORA op via jeroen@iphora.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: