Kennisplatform voor noord holland

Vijfjarig bestaan aanleiding voor koerswijziging naar ook 60+

Geplaatst op 18 juni 2020
5 jaar NCM consult

In mei bestaat NCMconsult vijf jaar. Oprichter Christien van der Most (1956) heeft een grote staat van dienst als interim-manager in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en is sinds 2015 gecertificeerd Noloc-coach. In de afgelopen jaren begeleidde zij ± 250 cliënten naar een nieuwe toekomst, met bijvoorbeeld sollicitatiebegeleiding of outplacement. Eind 2020 verschijnt een jubileumboek met ervaringen van cliënten.

Toekomst

De komende vijf jaar richt NCMconsult zich vooral op het adviseren en bijstaan van dertigers, vijftigers en vanaf nu ook zestigers in hun nieuwe loopbaanstappen. Levensfasen waarin vaak veel gebeurt. Dertigers worstelen met vragen (wat past bij mij?). Vijftigers raken soms na een lange loopbaan bij hetzelfde bedrijf, hun baan kwijt. Zestigers staan opnieuw voor keuzes: hoe invulling te geven aan de komende periode. NCMconsult levert altijd maatwerk, daarom start elk traject met een gratis oriënterend gesprek.  

Specialisaties NCMconsult

De dienstverlening van NCMconsult bestaat uit: outplacement, loopbaanadvies, duurzame inzetbaarheid en verzuimbegeleiding. Vanuit haar ruime levens- en werkervaring kijkt Van der Most naar wat mensen kunnen en willen en wat hen belemmert om dit te doen. Het doel: de juiste mens op de juiste plek. Een dataspecialist (32): ‘Ik vond het een erg professioneel coachingstraject waarbij naar mijn mening de belangrijkste aspecten, die benodigd zijn om te bepalen welke beroepsrichting bij mij paste, werden behandeld. Omdat het een individueel coachingstraject is, krijg je de volledige aandacht en er is daarbij goed gekeken naar mijn persoonlijke wensen en doelstellingen.’

Korting

Tot 31 december 2020, 10 % jubileum korting op een traject.

Contactgegevens

e-mail: christien.vandermost@ncmconsult.nl

telefoon: 0624994664

https://ncmconsult.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: