Kennisplatform voor noord holland

Whyz Executive Search beste dienstverlener volgens zakelijke beslissers

Geplaatst op 14 december 2022
Whyz Executive Search beste dienstverlener volgens zakelijke beslissers

Whyz Executive Search is de beste zakelijke dienstverlener van Nederland. Dat blijkt uit de MT1000, het jaarlijkse onderzoek van businessplatform MT/Sprout onder ruim vierduizend zakelijke beslissers.

De MT1000-lijst van beste dienstverleners wordt samengesteld na onderzoek door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van MT/Sprout. Voor de MT1000 worden bedrijven beoordeeld op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en de Net Promoter Score (NPS). Respondenten zijn beslissers met inkoopbevoegdheid die in de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan met de te beoordelen bedrijven.

De top 10 beste dienstverleners uit de MT1000:

1.         Whyz Executive Search

2.         AFAS

3.         Steens & Partners Freelance Finance Partners

4.         effectgroep*

5.         Turner Strategie-Executie

6.         The Executive Network

7.         GZ OfficeXperience

8.         House of Performance

9.         nlmtd

10.       JPR Advocaten

De MT1000 geeft inzicht in hoe zakelijk dienstverleners in 60 branches, waaronder executive search, uitzendbureaus, accountancy en schoonmaak, scoren ten opzichte van hun directe concurrenten. Zo wordt JPR Advocaten het meest gewaardeerd als juridisch dienstverlener en voert KPN de lijst met aanbieders van ICT-netwerken aan.

UvA-professor Henk Volberda is met zijn Amsterdam Centre for Business Innovation
verantwoordelijk voor het onderzoek. Dit jaar viel hem op hoeveel dienstverleners rond het hr-domein de top 10 bereikten. ‘Dit onderzoek geeft elk jaar een beeld van waar de respondenten mee zitten. Hun grootste worsteling lijkt mij dit keer: hoe vind ik nieuwe mensen en hoe bind ik de mensen die bij me werken?’

Volgens hoofdredacteur van MT/Sprout Donovan van Heuven zijn de zakelijk dienstverleners goed door de coronaperiode gekomen en bleven ze hoge waarderingen scoren van hun klanten. “Inmiddels staan ze voor nieuwe uitdagingen: een recessie, het tekort aan goede krachten en een urgente klimaatopdracht. Maar de MT1000 geeft mij vertrouwen: wie zó veel waardering krijgt van klanten, kan de hele wereld aan.’

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: